USA ROAD TRIP COAST TO COAST ÄR REDAN SAKNAD

Jaa då har man som sagt åkt cost to cost i U.S.A! Många minnen så som Pushups för att inte snackat engelska,fire camp, Allsång i bilen/bussen, felkörningar, peanut butter, cerry cola, tälten och såklart alla italiernarna osv osv. Ja jag skulle kunna sitta och skriva om allt här men jag har insett att ni nog inte skulle fatta så mycket hehehehe. Men det handlar om allt från en gelen gubbe som kastade fyverkerier till en grymt kul rafting :) Bilder kommer om ettt tag men ni får någon bild nu ;)

Dom som var i min bil :D Alla andra ni är underbar ni med !!!

Filmsugen

What tänker ni. Är människan helt knäpp i skallen?? Solen skiner ju och det är hur varmt ute som helst, så varför i hela fridens namn vill hon se film?! Jo, för att hon är sjuk såklart!.. hehe okej, borde inte överdriva, men  jag är inte helt frisk än, så därför ligger jag inne i sängen och har lust att glo på film. Get it?:)
Nån som har ett fenomenalt filmförslag till mig?
http://cellena.blogg.se/images/2008/2350_xxl_20523506.jpg
sökte på "bra film" på bilder på google och fick upp en här. Såg den för några  månader sen och den är faktiskt bra!:)

home sweet home

hello everybody! Nu är jag hemma från en awesome resa med gött folk!
Uppdaterar mer senare när allt är på plats
andra dagen dag 2 av 20!

färgar håret

På paketet var det en fin brun nyans. Färgen i flaskan var helt lila (jo alltså, lila är min favoritfärg, men det betyder inte att jag vill färga håret i den färgen;). Handskarna blev röda av färgen. Kan bli ganska så intressant att se hur det här slutar..

idiot

Vad tänker jag med egentligen? Alltså såhär, jag mådde lite bättre i morse och trodde då att jag var helt fit for fight, så jag joinade familjen på en shoppingrunda. Vad händer? Jo, så fort jag kommer hem så däckar jag i soffan och mår piss igen.. bra Sandra, verkligen bra.

Dagen innan jag drar hem.

Jaap nu har man varit lite överallt sen mitt förra tidsinställda! Bla:
New Orleans,Alabama,Tennesse,Washington DC,New York City. Sightseeing,Forsränning och shopping har dom senaste dagarna bestått av. I dag är vi i NYC och det blir troligtvis shopping i dag! I morgon åker vi hemm! Lär uppdatera er den 29 eller i början av augusti :) om igenting händer eller så förstås..
¨
här är vi som sagt nu och jag kan bara säga er att jag älskar new york var ju här i våras :)
(ph:google)

komiskt

Hehehe håll med om att det är liiite komiskt att jag och Vera (som uppdaterar bloggen för tillfället eftersom dom andra är bortresta) är sjuka! Hehe därför handlar ju typ alla våra inlägg om hur vi mår för tillfället:p okej, jag erkänner, det var ganska så supertråkigt..
För att uppdatera er om min livsstatus så sitter jag och kollar på datorer, eftersom min nyvarande bestämde sig för att begå självmord. Inte bra, med tanke på att hela mitt liv i bilder finns på den:s

Ska begrava den stackaren nu, hejdåå
http://4.bp.blogspot.com/_LZ9wwkPTKmg/S-0ANe8HZEI/AAAAAAAACTw/o3hRvh1_1dc/s320/sjuk-data-784999.jpg

Sitter i ett tomt hus på en åker

Öhh.. Det känns som att hela välden har övergett mig nu faktiskt. Jag sitter i ett tomt hus på en åker i Skåne och har ingen kontakt med omvärlden alls. Min pappa har flytt från min förkylning för att handla, min mamma och syster är i Danmark (dit jag också skulle följt med men med 40 graders feber får man tydligen inte shoppa och gå på tivoli..), mina katter har typ gått upp i rök för dom kommer inte när jag ropar och det är ingen som har lust att svara på sin mobil. Men vet ni vad? Efter regn kommer alltid sol, så när jag upptäckte att kära Mr. Internet ville sammarbeta blev jag sååå glad och jag fick äntligen ett bevis på att jorden inte gått under! :D



Jag ska bannemej lyxa till det like för min hals och göra en stor kopp choklad med mashmallows som variation från det tee som halsen har fått nöja sig med hittills, men nu ska det bli ändring på det!


still sjuk..

Men jag är iaf lite piggare och orkar uppdatera er lite snabbt:) Piggheten kan ju i och för sig bero på att alla koppar te jag har druckit idag snarare har vart honung med te än te med honung.. hej sockerkick.. men min hals är fortfarande helt oandvändbar:s funderar starkt på att börja knarka halstabterletter..
Kul inlägg det här blev då..
tjingelinmg

Bild på min pojkvän så länge..

Är sjuk

.. noll lust att blogga då, sorryyy

Bilder från Spaaaaanieeeen








Nya skal

Gaaanska så välbehövda kan an väl säga också med tanke på hur mitt gamla skal såg ut..

Hehehehe..
Här är dom nya dårå:)


död blogg

Hejsan kära väner, minns ni mig? Det är jag, Sandra, hon tjejen som brukar uppdatera här..Kanske inte så konstigt om jag är bortglömd med tanke på den urusla uppdateringen som är för tillfället på den här bloggen.. Men nu är jag i alla fall hemma igen och tänkte försöka uppdatera som vanligt:)
Bjussar er på en kriminell bild (jepp, snodde den från Vera;) som togs under vår fina lilla cykelsemester:)

Tjaaaaaaaaaaa bloggen

Tja tidig morgon sovit 4h dem senaste dagarna aja det blir sova i bilen ;) ajaa lever även i ca 40 graders värme :p så jag lider inte av kyla ;) nu blire frulle här i New Orleans' :)

halva resan har gått.

Vi kör igenom New Mexico för att nå nästa resmål som är San Antonio, Texas :) Nu har halva resan gått. Snart är man hemma igen och alla där hemma ni ska veta att jag saknar er. Hoppas på att få träffa snart efter jag kommit hem! Hare gött!
ph:google

Nu blir jag aningen frånvarande igen..

Men jag ska se till att  Vera sköter sig till exempel och så;D

Carlsband Caverns

Vi är fortfarnade kvar i New Mexico och ska även  besöka national parken Carlsband Caverns med en rundtur i grottorna.
Carlsbad Caverns in Guadalupe Mountains is Maybe the Most Colossal Cave Monument
(ph google)

jag är så cool:S


Hemma nu

Vänta er med andra ord bättre uppdatering vänner!

New Mexico

I dag blire  delstaten New Mexico där vi  besöker  staden Santa Fe! Hoppas ni har det bra här hemma!
(ph google)

Skåne bruuud!



Är man i Skåne så är man känns det som nu. Jag är sjukt uttråkad och har absolut ingenting att göra. Mitt i ingenstans på en åker där det är helt dött. Okej nu kanske jag överdriver lite, men äsch vad gör det ;) Det regnar ute och dagen har bara flugit iväg samtidigt som jag kollat på film. Filmen som underhöll mig hette Jersey girl och var hur sorglig som helst!! Jag grät som en liten barnrumpa ;) Men visst är det skönt att kunna gråta ut till en betydelselös film ibland? Man får liksom lätta känslorna och gråta åt någon annans skull :) jag gillar det iaf!

Mesa Verde

i dag  åker vi  vidare till nationalparken Mesa Verde och besöker de välkända indian ruinerna^^.
Mesa Verde National Park, Colorado
(ph google)

Sover

Uppdateringen suger, men det blir bättre , jag lovar:)

saknar min flicka!


Monument Valley i Arizon

I dag besöker vi  Monument Valley i Arizona och det blir även kanske en jeeptur!










(ph google)

ledig dag i grand canyon!

En ledig dag i Grand Canyon ska vi ha i dag super mysigt.

(ph:google)


Grand Canyon

Vi kör vidare till Grand Canyon  i dag.  Här blire det troltvis en helikopter tur :)
(google)

Bästaste appen ever

http://iphonepyssel.se/wp-content/uploads/2011/04/Viber.jpg
http://projectcotton.blogg.se/images/2010/viber-iphone-free-calls_121367383.png

Gör så jag ringer gratis till alla som har den appen:) Även om människan är utomlands eller så:)
Najs huh?

Baj baj Stockholm

See ya in a week.. Next place ---> Landet!

Lagompiggbild.se

Las vegas!

Vi besöker Las Vegas i dag :). kommer troligtvis åka den berömda The strip med Limousine.
(google)

Jag ä hemma bitches

Hejsan alla gamla!;)
Jah har precis fått tillbaka teckningen på mobilen efter att ha vart i Dalarna hela dagen. Träffade bebis och kramades som en tok. Saknad chey! Kommer bilder sen, jag lovar:)
Käkade för den som undrar mina älskade som bilar idag oxå..
http://www.futagoshop.se/images/AHLBilarSurSockrade.jpg

Tjaa!

Tja ligger på hotell rummet ska inte upp en men kan inte sova;p ska som ni redan vet är det Disney land i dag som gäller :D vet bara tiderna för i dag så har inte jätte koll men den stora kommer i dag ;) föresten var planet för senat i går ., det från London för den som undrar :p så det var ett lÅng 11h flyg fast det. Gick helt okej ! Inga bilder kommer ni fåmält jag har ipoden o blogga med ska hoppas ni klarar er ;) ha det bra<3

I`m off to Dalarna..

God morgon..



Disneyland!

I dag blire genomgång av resan.  Vi åker även  till Anaheim och besöker Disneyland!!
(google)

Natti natti

Ska upp tidigt imorgon=sov tidigt!

Cool jag är som har träffat Carola;)

Framme troligtvis!

Nu har vi  Checkat in på hotellet här Los Angeles!

VeckoRevyn

Nu ska jag sätta mig i solen med min kära tidning efter att ha packat typ hela dagen, puuuuh!


Kan inte röra huvudet:S

Jepp, antagligen är jag dödssjuk och kommer få ligga inspärrad i en madrasserad cell resten av livet.. life is hard..
http://www.cinema-bizarre.de/site/gallery/life%20is%20hard_1238521179.jpg

Remember girls?








På bussen

Haa oj bilden vart fel vänd:-SHahaaja sitter på bussen nu sliten osminkad men ska bara till centrum sen ska jag nog till vera och göra mig iordning för kvällens tjejmiddag! Blir säkert nice:-D och på lördag morgon drar jag som sagt till usa! Jag har fixat lite inlägg till er här;-)vet inte men det här kanske blir det sista ike inställda vi får se;-)ha det gott i värmen;-)

Last Friday Night


packa är tråkigt................

Tjaa!! Har packat ett tag nu och shit vad jag tycker det är tråkigt.. Aja det bär sådant som måste om man ska resa i väg!! Snart dags shiiittt!!!! Nej men nästan klar nästan bara lite små grjs kavr som jag inte orkar leta upp lat som man är hahah. Nu blire nog duschen och sen någon film kanske sliten chey efter en hel dag med bad och sol sen sov jag bara 4h för min underbara snickare började vid hmm 9 :) (ironi) eller målarn kom 7 typ men dom hörs inte (a)
Aja ha det!
Fler bilder från i dag:
Sötaste ina hade bakat kärleksmumms till oss :)♥♥

wonderful day with some wonderful people and some dogs

Som vera redan sagt så hade vi en as nice dag hos Ina!! haha vi levde livet och bara badade,snackade och sen duschade vovvar nej nu får ni bilder istället!

Skåne på shemat

Yeah!!! Sommar är så jävla underbart! Har precis kommit hem från en skön och rolig dag hos Ina. Eftersom det varit så underbart väder idag kunde vi bada och ha det galet skönt :D Anna tog självklart med sig systemkameran så det är hon som får lägga upp bilder från dagen.

Nu kommer den tråkiga delen av dagen, att tvätta alla kläder jag ska ha med mig till Skåne. Jag åker på söndag och är där i typ en månad, så det blir mycket kläder att ta med sig eftersom badrummet renoveras där så finns ingen tvättmaskin, jag döööör! Vet ni vad det inte finns mer? EN DUSCH! Så vi har istället en utomhus dusch gjord av vattenslangen som jag ska duscha med i en månad, kul liksom :O Men förutom att det inte finns någon riktig dusch så ska det ändå bli ganska skönt att komma bort från Stockholm och bo som en bonde ett tag. Jag får ju ändå besök av några kompisar och pojkvännen så jag blir ju inte helt isolerad från omvärlden ;)



Förra året i Skåne då Anna var nere och joinade mig där, underbara minnen där ifrån ♥

Känner att ni behöver veta

Att jag inte kan sova ... Jag som hade tänkt att jag skulle sova tidigt .. Så att jag inte skulle bli sur när mina fina snickare ska komma

dagens

Why should I care what they say
Just want them out of my way
'Cause I'm the king of my own life
I'll be warm when they're cold
I'll be young when they're old
I'm gonna be wrong but so damn right

a little too much thinking for a tired girl

Ärligt just nu är det kaos i mitt huvud sjukt mycket som har hänt och kommer hända sen finns det massa där emellan. Ska till U.S.A på lördag och sen i morgon blire nog bad dags med några vänner sen så blire det tjejmiddag på fredag så full rulle hela tiden men jag gillar sådant så :) Men det kommer troligtvis bli bad uppdatering under det närmaste 3 veckorna från och med lördag... Kanske fixar fina tidsinställda vem vet! Aja nu ska kaos huvudet sluta skriva annars får ni nog en hel a4 med text..
1288324745_5_ctzz_large

lite uppdatering!

Helllooo! Haft en underbar dag? Jag har iallefall tillbringat en hel del av dagen ute. Men eftersom att vera och jag låg och kollade på film till 3-4 så sov vi ett tag. Sen blev det brunch med pannkakor. Jag blev helt plötsligt väldigt kreativ eller aa jag gjorde en groda i sylt på pannkakan haha kanske inte syns men det ska föreställa en groda! Haha vera blev väldigt inspererad och fixade till en smile på sin hahah så går det när vi är trötta på mrgonen haha. Aja resten av dagen vart vid stranden och sendan tv:n med ett CSI:NY avsnitt :) Nej men gårdagen osv får ni se i bild ha det gött!
Liten bildbobmb då!!!(LITE HALDANNA MOBIL BILDER MEN AJA)
Min snygga groda
veras
Nice väder i dag
Stekarn
Trötta,osminkade & glada!
Gårdagen:
Nyklippta efter mycket om och men! (känns kort hhaha fast syns knappt på bilden men men)
Nyklippt somsagt och väldigt söt!
Sen vart det lite CSI NY  och även film
Och jordgubbar stora typ :S
Söndags:
Släkten på grand hotel buffe grej gott och här var då outfiten dålig bild men men
och sen mitt snygga isnlagna paket made by me hahah
Sen var det dags att lämmna vovven hos mormor&morfar i fyra veckor.... saknar min lilla baby:`(

F.u.c.k.

Mår piss.. Kan inte andas, eftersom både halsen och näsan är helt täppta.. orkar nada.. byebye♥
Typ så känns det..

bye,bye hollywood hills nannna!

chaaa nu vi båda super snygga i håret!!!! Och jag överlevde min lilla ensamna stud i frisörsalogen. Hahha just nu sitter vera och jag och undrar vart faaan vi har hört

Sunrise Avenue - Hollywood Hills.. vi kan inte komma på vart i från men båda har haft den på hjärna och helt plötsligt står vi i köket och börjar nynna på den samtidigt fett werid.. Aaja låt mig prestera dagens låt:

 


pusssss o kram
V & A

ensam här borta

Tja tja! I morse vaknade jag av att snickarna höll på :|så vart inte riktigt utvilad ;-) nu sitter jag hos Frissan vera snodde första tiden sen tyckte hon att jag tydligen skulle. Sitta som ett retard här borta tills jag ska snagga mig haha. Kanske inte snagga men klippa :p Så nu sitter jag här och dunkar "resten av ditt liv" aja nu är det nog jag snart

Kryssning!

Yo amigos!
Tänkte bara meddela att jag och la familia drar iväg på en spontankryssning today! Najs najs!:)
Jaja, nu vet ni!:)
http://jencious.blogg.se/images/2011/kryssning_145850703.jpg

-

Tumblr_lm57joy5ay1qa3kooo1_500_large


Klänningen från New Yorker






DAVID GUETTA - WHERE THEM GIRLS AT


segaste dagen i mitt liv typ

Gaaaash, jag är så stört seg och trött idag!:S Fråga inte varför, för jag har inte en bekaste aning om det .. hehe intresseklubben exploderar liksom;)
Näe, men ni kan ju vila ögonen på lite mobilbilder tills jag har piggnat til och orkar uppdatea er om mitt händelseria(..) liv!








Åka ring, wiiiihoooo!

Yesterday var jag hos en gammal barndomskompis landställe. Det var riktigt kul att träffa henne och vi hade massor att prata om då vi inte setts på typ ett år. Där åkte vi ring bakom deras båt, fy faaaan vad kul säger jag bara!!!!




Lady Gaga - The Edge Of Glory


4,5 h

Dagen har varit hmmm inte den bästa.. lyckades sova 4,5 timme. Aja nu blire film! Shit vad sugen jag blev på äppeljucie ska gå till kylskåpet och ta mig i glas.
Ha det!


Najs jöö

Igår var det ju som sagt biodags för mig och flickorna mina!:) Ytterst mysigt. Och vi fick ju också veta vilket gymnasie vi ska gå, jag kom in på förstahandsvalet, Jensen Norra:D Jihoo att jag får börja skolan en vecka tidigare än alla andra:D:D:D:D;) Nee, men det ska bli najs!:)

kan inte soooooovvvvva....

jag kan inte sova så laddade upp bilder på fb som jag redan har försökt säkert 100 gånger i går... eller för går nu då...  Bara tråkiga människor på chatten och skype.. Jag inte alls trött har försökt att sommna i typ 2 timmar men kan inte sova.. Så satte på datorn haha kanske inte bästa i den men sitter i alla fall och lyssanar på musik  nu :)
Och insåg precis att jag drar till USA om en vecka gash måste börja fixa lite med et i helgen sen ska vovven lämmnas till några släktingar sen ska jag fira någon släktings födelsedag... gash vad jag babblar nu....måste ju sova.... Sov gott alle sammans och NU vill jag sova hoppas på att det går nu!

Tumblr_l7owrmadov1qbnm0to1_500_large

Svart VS. Blond

Lindsay Lohan

Mobil-bilder

Från senaste veckan typ:
barnvakt (kläder efter väder)
is latte
med syrran sen blev det bio (super 8)
Vera va sugen på en ny träningsmössa
efter grillingen var det film med några av brudarna
Vi kollade på Step up och vissa blev taggade på att dans på gatan mitt i natten
osocial brudar
lite mer social
Blev som sagt stopp på wayne´s coffee!
Snygga brudar
Finns många fler sen tidigare men nu fick ni en vecka dryga gammla bilder

mysiga bussar...

hello everybody! Skulle bloggat i morse med outfit och allt men sov till halv 12 och sen rann bara tid ut så fick springa till bussen som vanligt.. Aja hann med bussen och då åkte jag,sandra & vera till Kista fick sitta på en varm buss sjuuukt länge för att det var köer.. Aja tunnelbannan var kall och sen var vi framme i Kista för vi skulle se Baksmällan 2 !! Vi gick först runt i lite affärer och sen satte vi oss på waynes coffee  och snackade =) Sen vart det bio! Haha alla i bio salogen garvade och allt var nice.Sen var det dags att dra sig hem i alla mysig köer i varma bussar. Kom hemm för någon timma sen och har haft en nice dag!


I'm soooo happy!!

Yeyy! Fick reda på vilket gymnasium och linje jag kommit in på idag och det blev mitt förstahandsval Spånga Gymnasium, Natur adventure :D Jag är såå glad och är även glad för alla mina underbara kompisar som också är nöjda :D


dagens outfit




Allt är från H&M:)

RSS 2.0