Dags för en paus tror jag

Jaa, ni har antagligen märkt att denna blogg står ganska still.. bara nåt inlägg då och då. Funderar på om det kanske är dags för oss att ta en paus? Inte permanent eller så, bara ett tag tills blogglusten kommer tillbaka:)
Så tjejer, vad tycker ni?

This is our song, that's all that matters. Cause we all belong right here together!


Nice shopping!

I dag blev det shopping i vällingby med syrran och mamma. Märkte att dom höll på att stänga ingen en hel del butiker... Men blev glatt överraskad av att Make up store hade utförsäljing på hela sortimentet tror det var 40% eller mer så som tur fanns de pudrerna jag behövde kvar och sen köpte jag en borste för ögonskugga min andra har försvunnit. Sen blev de en ögoncreme som gör att ögonskuggan håller längre! awesoem allt skulle kostat runt 800 kr men allt blev ungefär 300 rena ramma kapet. Sen fick jag även med mig en väska och två klädesplagg! Lyckad shopping!! I morgon ska syrran firas med släkt och allt. Jag ska göra en marsipantårta undra om jag kommer lyckas?! Hoppas på det bästa det kan ju inte gå mer en åt helvet! Haha aja ska ställa tillbaka kl nu och fixa lite ny musik till ipoden :)
(för lat för att ta bilder på allt så tog från deras hemsidor)
Sminket
kvajen och linnet från gina och väska från MQ vet att den liknar den ajg har nu men den har ju gått sönderr.Så därför ble det en ny! Och jag tycker allt ser bättre ut IRL.
Hare Gött!!!

Mammsen har skaffat en iPad 2

Ja, som rubriken säger och jag kan säga att jag gillar den. Vet att det var länge sen jag blogga men den här bloggen känns rätt stilla stående och då är det liksom trist att uppdatera.. Men hoppas ni får ett awesome lov och så ska jag pilla vidare på ipaden ;)


höstlov

Nu är det äntligen höstlov XD


Haha jag suger


Awake

Hellu!
Sitter här och har precis konsumerat frukost. Najsnajs.. Tänkte ha en chilldag idag, bara ta det lungt, kolla film och dricka te typ, men sen kom jag på att det inte går eftersom jag måste jobba också.. får med andra ord bli myskväll ikväll i stället:D inte fel det heller.
Jag och frugan i april

lite små sur på mig själv.......

Tjaa lite smått arg sur på mig själv kollade på min pictogram och såg stt jag hade missat små skitar i mitt lilla pictogram och jaag lämnade in det i går hoppas jag kan ändra det nästa vecka annars dör jag om ni inte fatar om googla så kanske det hjälper er lite. Nyss satt jag med historian.. aja nu har jag pluggat klart! och nu lämnar jag ångesten över att jag troligtvis har lämnat in massa fel på et arbete :/ hoppas det löser sig! Men aja i går fixade jag tandställningen och gissa vad tanlkarn sa jo : Ja oj oj vad mycket dina tänder har flyttat på sig nu kan vi spänna en del eller är det okej? (för er som inte vet kan det göra ont när dem spänner hårt) Ja tänkte ty okej kör på! I dag gör det inte jätte ont men det känns och jag är så grymmt otaggad på att äta.. Sjukt segt aja det går över hoppas era liv rullar på bra!
gamla bilder lite höstfeeling ;)
(canon 1000d)

Fina ord

Tyckte detta var ganska fint♥

"Sandra har ändrat sin relationsstatus från "singel" till "i ett förhållande"

Tänkte berätta för er att jag inte är singel längre. Jag har träffat min drömman. Det som är så bra är att alla gillar honom. Inte bara mina päron, utan verkligen alla. Hela världen faktist.
Raoul Wallenberg heter han och jag hatar honom egentligen för det finns ingen fakta att hitta om honom. (ingen dålig iaf) får helt enkelt göra som jag sa till Anna.

kunde vart piggare!

Haha nej ska inte klaga men jag kunde ha sovit några fler timmar i natt det hasde inte skadat. NU ska jag ha spanska och såklart läxförhör ;) Dom andra hade hålltimme så jag sitter här ensam så där/ forever alone

måndagar

Mina måndagar är rätt långa 08-16 eftersom att jag går halv dagar.. I morse hade vi ingen lektion och ingen hade lagt upp något där lärarna ska lägga upp om saker och ting är ändrat eller inställt.. synd men istället satte jag och några av brudarna från klassen på espresso house och fika och snackade osv riktigt mysigt sen var det hitoria,matte och sen lunch och sen skynda sig till eriksdahl där vi hade livräddning helt okej och men nästa vecka är det på tid och om man inte klara en vi tid kan man inte nå visa betyg och så men vår idrottslärare sa att det såg bra ut så det är nice. Fick även tillbaka mitt historia-prov och fan vad skönt att jag klarade det med lite mer marginal en ad jag trott! Nu är det spanskaplugg som gäller i morgon är det läxförhör så.. dags att plugga

pluggar

Sitter och pluggar inför provet imorgon, jippi :S

 


yesterday

I går var riktigt nice! Efter skolan drog jag till cafet saturnus och träffade massa härliga människor var väl där från halv fyra  till åtta ungefär.Sen behövde jag dra vidare för jag skulle träffa Vera,Ina och några andra. Sen var jag med dom och hade det gött vid tolv drog jag och ina hem till mig. Vi hade det super mysigt och vaknade vi halv tolv i dag och sen chillade vi lite och bakade får någon timma sen drog hon hem och efter det checkade jag om det skulle hända någon röligt i kväll men det verkar inte var något speciellt så i kväll blir det chill hemma ska bli rikigt nice faktiskt! Btw ingen ögoninflamartion längre det är gött de!
Ha en awesome lördag!

jippi

Nu sitter man här i skolan och väntar på att idrotten ska börja om så där 25 min ;)
Vi ska vara på gymet nedanför skolan :)

 


Dags för UGGS

Okej, det är en grad ute. EN J*VLA GRAD! Istiden är på väg säger jag bara. Men detta betyder i alla fall att det är dags att inviga UGGsen för i år. :D Själv har jag ett par ljusrosa från Shepherd. Älskar dom, varmare skor finns inte.

IOS 5

Godmorgon!

Hann inte gymma i morse, så jag tänlte löra ett mördarpass ikväll istället (tänkte matcha in det samtidigt som Robinson;)hehehe) Det är alltid mycket roligare att träna när man kan kolla på tv samtidigt tycker jag.
Nu då? Jag sitter och dampar lite över att IOS 5 för Iphone kommer ta 2 timmar att ladda ner och att jag måste sticka om 40 minuter typ.. Jaja, får leka med det när jag kommer hem helt enkelt.
itumes


Enough said

Tumblr_lsv0hed5ku1qbxo7mo1_500_large

snitzel

Om så där en 35 min är det lunch och vi får snitzel ;)


onsdag

Hello! A min dag består som sagt bara av svenska som sandra redan har berättat då ska se film så jag kan inte direkt klaga på min dag. Har dragit på mig ögoninflarmation men det är nästan över nu och dum som jag är glömmer jag bort att man inte ska sminka sig ocg gör det som en vana... Aja ha en awesome dag!
i lördags fikade jag med vera och ina super mysigt
fler bilder kommer kanske sen elller så måste draaa!

Good girl

Två dagar i rad nu har jag gått upp tidigt och gymmat fast vi har sen vecka och börjar halv ett egentligen! Och det känns så galet bra. Mitt nya nyttiga liv har liksom börjat;D
Nej men, det känns bra i alla fall och jag har precis konsumerat frukost som bestod av en Nutrilett (vet ni inte vad det är så googla)
Två dagar i rad nu har jag gått upp tidigt och gymmat fast vi har sen vecka och börjar halv ett egentligen! Och det känns så galet bra. Mitt nya nyttiga liv har liksom börjat;D
Nej men, det känns bra i alla fall och jag har precis konsumerat frukost som bestod av en Nutrilett (vet ni inte vad det är så googla)
Nu tänkte jag i alla fall sminka mig och välja kläder lite sådär, för att sen röra mig mot skolan. Har bara en lektion idag. Svenska och då ska vi kolla på film. Sen ska kuratorn snacka ett tag om att vi ska behandla all lika;) Tja, det  ar väl typ allt:)

Det sprack

Mitt nya nyttiga liv är kört.. heheh

Sticker snart

God morgon god morgon.
Sovit gott? Det har jag i alla fall gjort. Kan ju säga att jag var galet trött imorse när klockan ringde och sängen var ganska lockane alltså. Men nu, ett gympass, en dusch och en frukost senare så var det ganska värt det alltså;) Tänkte göra samma sak imorgon med!:)
Pöss

This is what i´m made of

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made
You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of
You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of!

Hejsan


snart lunch

Snart slutar min 3 timmars engelska och sen är det lunch..
Hoppas det blir något gått!! hähä
Hoppas det blit någon efterätt :P  


God morgon fellas

Är ni ens vakna föresten?
Jag sitter på bussen på väg till skolan. Som vanligt typ då;) min morgon sög kan jag ju säga. Det berodde på mitt efterbliva alarm på mobilen som inte gick att stänga av:p så det har ringt sen 5 i morse.;)
Men annars är det soft alltså, sitter här och vaknar genom att lyssna på min man<3
och ni som inte tycker han är snygg kan gå och käka en taco eller så.


U do remember me?


Luuuunch


hygien

Hej har en hygien lektion i hela 3 timmar!!!! bååring XD


Men ååhhhh

Jag orkar inte.. har ont i huvudet..(as usual) och allt går bara åt helv*te.. men men, u know, don´t cry, just say fuck u and smile:D

Jag och min söta flakkompis:)

Trötta chefen

Alltså jag får vara trött, eftersom jag faktiskt var uppe 07.45 idag(!!) duktiga Sandra.
Men nu ligger jag och håller på att somna i soffan. Funderar starkt på att sätta på en film faktiskt:) filmförslag?


Påminn mig att ALDRIG klippa lugg igen

Orkar inte mer.. kul att jag klarade en hel vecka den här gången..

RSS 2.0