Säger bara nikon d7000!!<3

Chaaa chaa! Jo hallå livet rullar på saker och ting händer hela tiden och bloggen står typ still...
Jag kan faktiskt i alla fall berätta en mycket skojig sak som jag har fått av min pappa i så där tidig julklapp jo en ny kamera!!! lycklig visserligen betalar jag en del själv men det är väl förståligt :)
Så just nu är jag super glad!! trots att jag är oerhört sliten. Nu ska jag bara sälja min andra kamera till min syster och få lite pengar som går till kameran. Ni kanske undrar vad det är för kamera jo en NIKON D7000 :D
Nu ska jag läsa vidare i handboken som är tjock fattar inte så mycket om kameran men det kommer snart!!
Ha det bra


Precis


Glad tjej!

Det har hänt en del måste jag säga sen jag skrev sist. I måndags började jag i Spånga gymnasium på linjen natur adventure. Min klass äger och mina klasskompisar är schysta. Jag är alltså en väldigt nöjd och glad tjej :) Det finns mycket att säga om min klass, hur alla personer är och hur skolan är, men det tänker jag inte berätta för jag vet att det är tråkig information för er. Därför får ni istället några bilder från dagarna i gymnasiet som är fotade med min otroligt braiga mobilkamera hehe eller inte.. ;)



Min klass båt i drakbåtstävlingen mot alla andra ettor. Gissa vilka som van? Ja precis, vi :D




På TomTits igår i cylindersnurran eller vad den nu hette. Snacka om läskigt att snurra stående i den där och sugas mot väggen!!


Charmiga klasskamrater...

http://youtu.be/iF17HgxiOoo

det gick inte att bädda in den.. men tja, så är det..

God morgon awesome people

Sitter här, otroligt pigg (hosthost) och dicker te:) Det är ungefär vad jag är uppbyggd av, vaniljte♥
Nej, nu ska jag göra något vettigt, tyå platta håret...
Miss you all

jag lever jag lovar

Upp,ner,hitt & ditt. Så är mitt liv just nu. Borde sova tidigt i kväll!
Ha det awesome jag lever vet bara inte vad jag vill just nu...
sov gott!
Tumblr_lffs9m0dlj1qbpemeo1_r1_500_large

Man kan inte annat än älska

..att Reese Witherspoon är Lindex senaste modell<3
http://www.minbebis.com/images/reese/Reese-Witherspoon-lindex-3.jpg
Stört.snygg.

Känner mig en aning off här

Men ni vet hur det är när skolan börjar.. man förvandlas liksom till den där tråkiga gråa människan som inte existerar på sommaren;) Nej, men skolan är najs, inga läxor än i alla fall:p Btw, kika in min nya "mini"räknare..

Fasen, bilden gjorde så att jag började sakna Peo!!:(

första dagen klar!

chaaa! Nu har man börjat gymnasiet då ;). Dagen var chill allt började med att brandlarmet gick haha.. Sen körde vi speeddating haha inte för att man hörde så mycket men det var helt okej. I min klass är det 32 och enda klassen med tjejer i haha vi är 5 tjejer och 27 killar ;)I morgon börjar jag halv 1 chill start dock börjar jag med lektioner i morgon :/.. Aja min första dag på gymnasiet har varit nice och ja vad mer ska jag säga bjuder er på en låt som jag hittade i en lite äldre spotify lista från typ 09 :P

bowling bilder sämsta kvalitet

jonna,michaela & zara

anna & hakan
anna,hakan & en grymt taggad linnea
malin,julia & jonna

drömmer om en ny kamera

I dag sov jag rätt länge sen åkte jag och träffade Ina riktigt länge sedan! Vi hade super mysigt snackade i timmar och bara hade det nice :) Kom hem för någon timme sen och har typ käkat middag och sen valt kläder till i morgon inte nervös en men antar att det kommer. Är seriöst imponerad av mig själv att jag har lyckats välja kläder haha vem vet hinner kanske ändra mig;P Just nu sitter jag och suktar efter en ny systemkamera men har inte direkt den ekonomin och a jag funderar på att byta märke och allt heheh :§ Fast syrran köper troligtvis min gammla då så ja då får jag pengar men har fortfarande inte råd damn it.. Nej nu ska jag fortsätta sukta kan föresten bjuda er på några bilder från sommarna :) Som då är tagen med min nuvarande systemkamera canon 1000d!

deppmode

damnitdamnitdamnit

deppmode

damnitdamnitdamnit

Kenza jackorna är nu i butik!

Har som sagt varit grymmt mycket i stan den här veckan och har lyckats tycka att Kenzajackorna är grymmt snygga!
speciellt denna tycker den är snyggare på än på bild

awesome dag!

Helllo! Länge sen.. Ingen direkt ursäkt eller anledning varför jag inte bloggat men har bara inte haft lust. För exakt en vecka sen hängde jag med linnea inne i stan sen har resten av vecka bestått av fika,shopping,bio och promenader med vänner lovely!! Och i dag hade jag en riktigt awesome dag med en del människor  från USA. Åkte in vid halv 11 träffade alla vi halv 12 vart lunch på donken för att få tillbaka usa känslan! Haha eller nej så var det inte vi hittade ingen resturang som hade sitt platser för fler en 10 pers så såg vi doken som hade det haha! Sen vart det bowling vid sveavägen haha vann ingen av 3 matcher men kom två 2gånger så det var helt okej hehe ;) Efter det drog vi hem till julia i solna kollade bilder,filmer från usa sen spelade vi spel åt kladdkaka och hade det gööttt:) Sen drog vi in till kungsträdgården runt 8 och käkade middag och kollade på the voice som var där. Riktigt mysig dag med riktigt nice people sen stötte jag på massa trevliga människor på stan och tunnelbannan så jag har haft en riktigt bra sista lördag på det här sommarlovet :) Kom som sagt nyss hem så nu ska jag chilla lite och sen sova har inte sovit ut på hur länge som helst :P

Sov gottt!

jag och en awesome michaela!♥


Haha

" En städerska var trött på att ingen i familjen satte igång diskmaskinen när den var fylld, så  hon skrev en lapp:
SÄTT PÅ MIG NÄR JAG ÄR FULL/STÄDERSKAN"

Hahaha

Något som ger mig seriösa dampanfall..



Vadå NY musik.. den låten kom ut för.. ett år den? Då är den för helvete inte ny..

/bitter och förbannad tjej utan liv

God morgon


Påkommen



Oops! Hur blev det såhär? Skulle ta en söt liten bild på mig och min katt, men nu när jag såg bilden ser jag att Sigge har svårt att hålla tassarna i styr. Han har lyckats att ta på mitt bröst lite diskret så att jag inte skulle märka det, men nu är han påkommen på bilden! Så nu kommer jag alltid att vara på min vakt när jag har min katt i närheten. Vill ju inte att Daniel ska se vad Sigge håller på med liksom ;)

Hur överlever man att förlora en del av sig själv?

Jag saknar dig. Det är namnet på filmen jag och Anna såg idag. Den var huuur sorglig som helst och jag grät konstant i över en timma i biomörkret. Filmen handlar om hur du tar dig igenom livet med en tvillingsysters död hängande över dig och hur du skapar ett nytt liv av sorgen.
Det är en film som måste ses av den som älskar gripande och sorgliga filmer. Jag garanterar dig en tår i ögat när du ser den!






När jag är i skolan liksom

Så får ni underhållning!

Schema

Jeppson, som ni fattade av rubriken så börjar jag med schema idag. Grafisk komunikation står det som första lektion och jag börjar 13.45 trevligt trevligt.
Igår träffade jag systerdotter och vi gick runt på stan och bara tog det chill:)

Lånade bilden från lilla systerdottern, för jag har nada bilder här känns det som:)

Allt flyter på

Går i skolan, kommer hem, äter mat, lägger mig.. kul att jag redan har kommit in i rutiner igen..
Jaja, idag var vi i alla fall i någon park med alla ettor i skokan och hade typ samarbetstävlingar.. tror faktiskt att vår klass vann, även fast vi var 12 pers mot dom andra klasserna som var kanske 29 stycken.

Just me

Kind of awful



Hittade den här charmiga gamla bilden på datorn precis. Blev då påmind av hur hemsk det är med skola. Började under dagen längta efter att börja i den nya klassen och nya skolan men den känslan är totalt bortböåst efter den här bilden. För er som inte visste det så har jag en veckas längre sommarlov än de flesta av mina kompisar (mohahahahaha!!!) så känns lite konstig att ha sommarlov medan resten av världen konkar sig till skolan varje dag (men åhhhhh vad underbart det är!!). Men jag njuter fullt ut och sover bort halva dagarna, så som sommarlov ska vara alltså :D

Mittbena VS sidobena



Provade att egofota mig själv med mittbena idag. Vad tycks? Märkte nu när jag såg bilderna att benan inte är heeelt på mitten men kändes som det när jag kolla mig i spegeln så tycker inte det spelar så stor roll. Jag skulle nog vilja tetsa att gå utanför dörren med mittbena, men jag är så jävla feg för förändringar så kommer nog behöva mycket mod för att göra det. Men skulle iaf uppskatta era åsikter om hur det ser ut och vad som är snyggast, mittbena eller vanlig sidobena?

Photoshop leker lite

Ska bara fixa färdigt så får ni se!:)

första dagen

..På gymnasiet avklarad!

Nytt mode kanske?


Tro mig, Vera vet vad hon pratar om! Det här kommer bli höstens hetaste plagg, jag lovar!!

impossible


Dag 7

Dag 7:

Vi skulle i dag åka vidare till nationalparken Mesa Verde och besöka de välkända indian ruinerna.  Fast innan de återstod bilresa och att sätta upp tälten på campingen! Sen åkte vi till nationlparken där vi fick först gå ner kring ruinerna sen fick vi gå och klättra upp om jag inte minns fel var det lika högt som Sveriges kebnekaise. Efter vart man riktigt trött eftersom att det var 40 grader och stekande sol! Sen drog vi till campingen där vi badade eller jag badad inte hehe satt med clara och kollade på men det var nice det med :) Sen lagades toast och soppa. Sen satt vi och snackade i ett litet hus som med biljardbord och sånt riktigt mysigt var denna kväll sen vart det åter ingen en natt med lite sömn och första veckan hade nu redan gått..

(sorry om det är rörigt men är grymt trött)

11/8

Tjaaa!! Började med att sova bort halva dagen hos vera sen fixa vi lite grejer i centrum och sen var det kväll och mamsen hämtade mig. Det var min dag i enkelhet. Vet att jag inte skrev om usa i går och inte i dag heller får se om jag pallar senare i kväll. Just nu sitter jag och laddar upp bilder från resan på fb hoppas det funkar det brukar ju cpa.. Aja hoppas ni har haft en grymt bra dag!
an old song that gives a lot of memories from this summer.

Ögongodis

Tumblr_lpny42ty7f1qac5sho1_400_large Tumblr_lnhkwa9xsh1qit8qbo1_250_large

800e_494c48d31f27d54ddac03b9be443d48b_large Tumblr_lpap6duidc1qet0yqo1_500_large

Återförenade!!!!



Bilden får tala för sig själv :D Puuuuussss

-

Regn,regn och regn nu drar jag och fixar lite grejer sen drar jag vidare till vera där jag sover!:D



Bevisar det uppenbara

Tänkte bara bevisa en gång för alla vem som är er idol..

FUSKA INTE:)

välj ditt favoritnummer mellan 1-9
multiplicera med 3
lägg till 3 och multiplicera med 3 igen

du har nu ett 2 eller 3 siffrigt tal.
lägg ihop siffrorna (ex. 23=2+3=5)


nu kan du scrolla ner...










ta siffran du fick och kolla vem din förebild är...



1.Einstein

2.Nelson Mandela

3. Abrahanm Lincoln

4. Helen Keller

5. Bill Gates

6. Gandih

7. George Clooney

8. Thomas Edison

9. Sandra Hanson

10. Mozart.



...jag vet, jag har den effekten på folk...en dag kan du också bli som jag...TRO MIG!

P.s sluta byta siffra. Jag är din idol, lev med det!!


Dag 6 - Pizza i öken!

Dag 6: Den här dagen var det mycket bilåkande. Fast som tur var hade våra chaufförer snappat upp att vi alla ville åka och bada. Vi fick stanna vid en konstsjö mitt i öken mysigt och stekande sol ca 45 grader. Haha medans vi då badade i typ en timme åkte dem och handlade mat till oss fast självklart kom dom sent så vi försökte klämma i hop oss på den lilla skuggan som fanns eftersom att solen stekte så mycket. Fast min grupp kom snabbt över att dom var sena eftersom att våra ledare hade köpt pizza till oss och dricka. Jag kan säga att jag nog aldrig har uppskattat pizza så mycket och dessutom i den värmen som vi var i. haha så mitt på en parkering i öken stod vi och käka pizza riktigt mysigt och mycket godare en mackor som vi hade käkat många luncher.. Men efter det var det bilen som gällde och när vi åkt någon timma behövde vi stänga av ac:n för att bilen inte skulle bli över hettad. Det vart riktigt vidrigt fast man uppskattade AC:N mycket mer efter detta ;) Sen på eftermiddagen kom vi till monument Valley i Arizona där vi fick åka en jeeptur i området det var grymt kul och lite halft galet. Haha självklart körde vi fast öken så att alla fick hoppas av och putta och gräva. Alla var as taggade så det vart en grymt kul upplevelse för att vi alla hade det så kul;).

På kvällen var det min tur att laga middag med en annan tjej vi lagade kyckling wok. Förutom att mina fingrar domnade bort så vart allt lyckat haha dom domnade bort för att kycklingen var så kall... Senare på kvällen satt vi och snackade sen sov vissa ute under stjäronarna men jag hade redan gjort det så det blev tältet ;).

 

bad och väntan

jeeptur

camping!

Barn? Hell yeah

Dagen man blir för gammal för att käka pankisar har man slutat leva alltså. Satan i gatan vad det är gott. Hehe alltså, jaa vi käkade det till middag^^
Nu tänkte jag ta min sprängfyllda mage och kolapsa i soffan i en halvtimme eller så innan det är dags att röra på fläsket. Gymet here I come;)

Hade ingen middagsbild, så nöj er med dessa sötsaker istället;)

Home sweet home

Tjaaaa! Då är man hemma det är rätt nice faktiskt fast har haft det bra i skåneland och där om kring så jag är nöjd. Shoppade en del faktiskt :P Nu sitter jag och fixar inlägg om usa resan till bloggen gash vad jag saknar det!! Aja laddar upp det snart :) Hoppas ni har haft det bra. I morgon får jag ser hur det blir saker är lite till och från men jag ska troligtvis få träffa vera och det ska bli nice har inte träffat henne på över en månnad! Saknar fler ekeröbor och vi borde ses snart hörni!Il_570xn.216363172_large

yaaa kosta!

Hello everybody! Jaap då bor man på kosta hotell för andra natten. I morgon blire hemresa till ön . Har lite planer med människor när jag kommer hem så det är ju nice:) sen ska jag nog försöka fixa i hop några till om dom också är på ;) Nu ska jag gå ner till poolen och ta ett kvällsdopp! Dagen har bestått av shopping på kosta outlet! Hoppas ni har haft det bra. I morgon blire alltså hemgång kanske lite uppdatering på kvällen då jag kommit hem. Hade det gött så hörs vi! Inga bilder från i dag eller i går too bad!

things have changed. There's nothing like today yesterday or tomorrow!

Kollade igenom en av mina gamla bloggar










ett tag sen..

Hej nu är jag hemma en dag och sen åker jag till Gotland :)

Har varit i Lexsand hos min barndomskompis (som också har en Tollare, syster till Busas faktist) landstele ;) Vi var där i fyra dar och sen åkte vi upp till Sälen och där vi var på Tollarspecialen.
På tollarspecialen träffas alla tollare i hela Sverige och tävlar i olika aktiviteter t.ex. Lydnad, Agility, Tolling mm. :)

När vi var i Lexsand var vi på Lexsands sommarland :) det var skitkul vi badade, åkte vattenruchelkanor??, gokart och åkte mekaniska hästar XD
Det fanns en ruchelkanas som var rätt så läskig, man åkte skit fort och i en av de snda kurvorna trillade jag över på mage och slog i ena ögonbrynet i själva kanan, det gjorde skitont men jag tänkte inte mer på det :) Men två dar senare så hade jag versta blåtyran på ögat :D  tur att jag hade både glasögon och lugg som skymde den ;)

Men som sagt imorgon åker jag till Gotland :)


Då inleds mitt livs sista vecka

Jepp, för om exakt en vecka befinner jag mig i skolan....

Dag 5

Dag 5:

Första natt i tält var helt okej och vi åt frukost på campingen och sen plockade vi i hop matsäck för att hiking i Grand Canyon. Vi tog bussen till bergen och sen gick vi och gick. Sen stannade vi vid en liten bukt och käkade lunch :) Under tiden vi satt där hände det en lång historia om en ekorre. Jag kan säga en häst kom den halv levde sen dog den..inga flera detaljer. Sen gick vi tillbaka och det var såklart mycket tuffare en att gå ner.. Sen är vi kom tillbaka till campingen gick några tjejer och duschade haha och det kostade typ 1 dollar för 8 min och då fick man ett sådan där bås haha snacka om att vi var taggade jag har nog aldrig garvat och varit så taggad inför en dusch hahah. Sen blev det vatten kring mot några italienare. haha slipade typ ner hela mina hällar för jag kunde inte ha på mig mina flipp flopp haha fast det var kul ändå :) Sen chillade vi sen kom några andra tillbaka från deras lilla vandring och de skulle tvätta så vi hakade på. Haha vi satt där och snackade och sen när maskinerna var klara visar det sig att en har glömt en karta i shortsen så all mör-ktvätt var vitt nopprig av pappret så vi fick tvätta om ;) När vi kom tillbaka till tälten var det time for dinner eller vi skulle börja laga den då. Kom inte i håg var det var bara att hela diskbaljan vart orange och att jag gjorde värsta biga salladen ;) Sen vart det senare och vi skulle dra oss bergen för att kolla på solnedgången över Grand Canyon det var mysigt och allt var mys. Sen när vi kom tillbaka till campingen satt vi vid elden haha och då råkar en chaufför tända eld på gasol lampan så då kom en annan chaufför med brandälskaren haha ;) ni kanske inte direkt fattar vad som var kul men haha a det var typiskt att just hon skulle råka tända eld och han skulle komma med en brandsläckare xd. Sen var det time for bed. Haha tror det var den här kvällen jag första gången över tältspikarna och satan vad ont det gjorde haha sen har jag självklart gjort det flera gånger senare under resan :P

 

 

 


I like people who smile when it is raining!

Hello everybody!
I dag drar jag som sagt först till kusinen o company sen drar jag till kosta!
Nu ska jag packa i hop grejenarna på hotell rummet.
Have a nice day!

Så jag stannar ett tag och bara tänker tillbaks, på minnen som gör en helt sentemental


chill dag med shopping

Hello!! Det blev ingen köpenhamn ingen var taggad så det blev en mys kväll här i malmö.
Bjuder er på några bilder från i dag! enjoy! I morgon drar vi vidare till kusinen och sen blire Kosta när outleten me like!´
Haha blinkar med ena ögat på bilden och sen tummen uppp för Malmö :) hahha Btw outfiten är:
Lilla trjöa-gant
linne- U.S.A
Jeans- H&M
Skor-adidas

Heaven<3

Gillar livet alltså. Solen skiner, livet leker och jag var idag i alla godisälskares paradis, Cloetta chokladfabrik. Även på Ikea, men det kändes inte lika coolt att berätta;) nejmen jag har x antal bilder att visa er, men såklart så kOmmer ni få vänta till måndag eller så innan ni kan få se dom.. Hehe. Åker hem imorgon gör dom som har saknatig hemma;) Hoppas ni har anteknat detta noga nu, för såhär värdefull info kommer ni nog aldrig få igen .. Hejråå pussisar

shopping at malmö

Nu är jag på hotell rummet efter shopping sen typ 10:00! Fick med mig lite grejor hem!
Nu ska ta min ischai och kolla på tv:e .
see yaa!

Dag 4

Dag 4: Upp vid 5 packa,duscha och göra sig iordning för att packa trailern. Vi lämnade Las Vegas vid 06:30 fick hjälpa till och checka lamporna så fick sitta längst bak med alla italie narna haha såklart så somnade de alla över mig.. Sen när vi närmade oss Grand canyon så stannade vi för att åka helikopter. Det var riktigt coolt och vi fick åka genom regn,åskskurar och solsken + regnbåge. Det var en timmes färd fast det kändes typ som 15 haha. Efter de var det dags att dra oss mot den första campingplatsen. När vi kom fram fick vi lära oss hur man sätter upp tältet osv. Sen gjorde vi middag det vart chili som var min chaufförs typ specialare tror jag den var helt okej någon soppa/gryta med grejor i. Efter att diskat och allt chillade vi framför elden med italienarna haha emmm vi lärde ful ord haha fast ledarna blev inte så glad så vi fick lära varandra fin ord istället. Sen var det time for bed och a första natten i tält.

Har sjukt många fler men det får bli någon annan gång

 

opps typ samma bilder..

 

Juste glömde berätta innan helikoptern stannade vi till vid route 66!

 


Good morning!

Tjaa! Har precis varit nere på hotellfrukosten:) det var mys och nu ska jag göra mig ordning för dagen som börjar med shopping! Nice=) Uppdaterar troligtvis i kväll om det inte blir super sent eftersom att det troligtvis blir köpenhamn sen efter shoppingen!
Tumblr_lgeueecbhl1qcs5lzo1_500_large

IN MALMÖ!

Hello everybody! Kom till Malmö för ett tag sedan har käkat middag och nu blire att chilla på hotellet. I morgon blire nog köpenhamn och lite shopping tror jag :) Har det göttt!
I bilen:

Störd tjej

Ledsen om inlägget igår var aningen påtänt.. Men hehe. Jaja, inläggen kommer vara bildlösa tills jag kommer hem igen, fattar nämligen inte hur man lägger upp bilder när man bloggar från iphone.. Hej otecknisk.. Nu har farmor lagat pankisar, så med andra ord, bye bye löverz

Dag 3

Dag 3:

Klart så skulle vi dra rätt tidigt så det var bara att dra sig upp när vi var på väg ut till vanarna och så fick vi ta ut allt till trailarna. Efter det trodde vi att vi skulle dra men då fick vi reda på att en italernare hade fått åka till sjukhuset akut mitt på natten. Han tillhörde inte min van men både deras ledare och chafför var på sjukhuset så vi var tvungna att vänta med dom. Vi satte oss då vi poolen spelade kort och gjorde mackor till lunch snackade och hade det gött! Sen kom deras chafför och vi kunde bege oss mot Beverly hills och walk of fame. När vi kom ditt hade vi sån tur så vi såg när de spelade in 90210!! Lite coolt så där :) Sen var det bara att hoppa in i vanen och dra mot Las Vegas!! Kväll var full späckad med middag,limousin,party buss och massa annat. Hade inte tänkt berätta mer i detalj men ni vet what happens in vegas stays in vegas!! Kan bara säga grymt lyckad kväll och om man ska åka en tiktig limousin ska man göra det i Las Vegas för det är grymt nice!

Btw var det ännu varmare här tror 45 nästan!

 


party buss vs limousin

Skåneland i morgon!

I morgon drar jag till skåneland träffar lite släkt och har det anmält nice blir inte så många dar max 5. Har packat lite snabbt och så ska nog slå på en film sen blire sängen ska ju upp rätt tidigt eftersom att jag åker :P Ha det gött och jag lovar några inlägg om resan medans jag är borta i alla fall 2-3 :)!

Tumblr_lbzpobkybs1qbyp2fo1_500_large_large
♦sleep well buddy ♦


Ding ding & hubbabubbA

Brb, ska bara ***** mig.. Hehe ..

Dag 2

Dag 2:

Det var en ganska tidig morgon eftersom att vi skulle till Disney Land. Alla var taggade fast det var rätt stelt och jag hade lärt känna flera från dom andra vanarna men det gick bra och det var anmält bra stämmning :) Det var super vart kring 35-40 grader så vi började med att köpa dricka sen ställde vi oss i dom långa köerna. Ett tag trodde vi en kö som vi stod i ledde till ett museum så vi var lite anmält besvikna på att vi hade ställt oss i den kön men sen visar det sig att det var en jeep tur som faktiskt var ganska kul! Sen åkte vi någon vatten grej och lite andra små saker.. Attracktionerna var mer för små barn men jag hade det endå grymt kul och man fick lära känna människorna bättre hah tack vare dom långa köerna!! Fast vi avslutade åkandet med det roligaste grejen som var Space Mountain. Sen avslutades dagen med att kolla på fyverkerierna det var faktiskt lite mysigt eftersom att man var där med så niciga människor :) När vi sen skulle dra hem försvann några eller dom hade gått i för väg men ledarna trodde dom hade försvunnit men allt löste sig och vi kom till hotellet runt 02. Det var bara att lägga sig på dirren.




good night everybody

XOXO

Dag 1

Dag1:
Vi landade i Los Angeles det var rätt sent och grupper skulle delas in. I samma veva fick vet att vi skulle blandas med Italienarna den vanen som jag tillhörde fick åka i väg först. Vi kom fram till hotellet och vänta och vänta på dom andra grupperna till sist bestämde vi oss för att gå till donken medans vi väntade eftersom att den låg tvärs över gatan. Sen gick vi tillbaka till hotellet och väntade sjöng och det var anmält bra stämning. Sen när alla hade kommit så fick vi skriva på massa papper om allt från säkerhetsbälte till mat. Sen hade självklart jag inte med mig försäkringsnummret så du fick jag försöka skynda mig att få tag på min päron till sist fick jag ordning på allt och vi gick och la oss vi 1. Eller juste första natten skulle jag tydligen sovit själv fast sen blev en annan tjej utstängs från hennes rumskompis rum så hon fick bo hos mig :)

Första kvällen tog jag inga bilder direkt hehe så såhär såg hotellet ut ;)

 


dagen

Hello everybody! Dagen blev poolfix och sen var jag och köpte några filmer och sen vart det några promnader med vovven och syrran! Jag fick en ideé har kollat på en del bloggar som har lagt upp dagarna från semestern och sedan berättat om  dag för dag en varje dag när dom kommit hem funderar på att göra samma sak med U.S.A resan bla från helena&sannas blogg o malins etc. Så i kväll kör jag första dagen sen får vi se om jag full följer det men om jag gör det kommer det troligtvis kommer det ibland komma fler en 1 och bland bara 1 så lets try börjar nästa inlägg!
Men nu ger jag er lite bilder från i dag !!!
enjoy!
Sliten chey som inte kunde vara seriös och en snygg syrra och sen lilla söta vovven

ekorre

I usa var det as mycket ekorrar vi har många skumma  minnen av dom haha hittade ett klipp på zara o Michaela när dom snackar lite med en ekorre sen haha händer något lite mer oväntat för Michaela!
BTW är det i washington dc! (Michaelas klipp)

Garderobsrensning

Hej männiksor!
Gissa vad jag har gjort idag! Fel, gissa igen! Nähä, men då berättar jag väl då:D Jag har städat garderoben! Kulkul. Finns bara ett liitet problem, nu känns det som att jag inte har några kläder alls.. så om ni ser en naken tjej på stan, bli inte rädda, för då är det bara jag;)

Fastnar inte på bild idag alltså..

Jag säger som italienarna

Ok, voglio ritornare in America!
Hahah bjuder er på två svenska låtar som vi körde i vanen!
HAha kanske svårt men tänk dig en italienare försöak sjunga denna låt ;)
Haha en liten gammal goding på driv ;)

outfit 2/8

Blus-H&M
Linne-H&M
Shorts-G-star
Skor- Adidas

Sandra Maria Hanson


en låt som påmminer mig U.S.A 2011

HAHahahahahah

Tja!

U.S.A Jaap det var riktigtigt nice det hände en hel del galna saker men det var awesome! Haha jag kan säga att dom galna/konstiga sakerna verkligen är det. Ja tror jag nämnt det förut så var det en galen gubbe som kastade fyverkerier/smällare mot mig och några andra fast italienska ledaren savede oss ;) den dag var lite konstig för samma dag fick en grym person sparken sen hade det där i Norge hännt och en del av dom om var med kännde några därifrån så den dagen blev grymmt rörlig och deppig... Men sen har vi som sagt haft många grymma tillfällen raftingen :D Holly wood, alla galna shopping tillfällen,alla sköna komentarer av dom chaförrena,skrattattackerna hahah som jag har garvat åt allt och inget. Jag kan säga er att vi gjorde saker hela tiden varje dag lite sömn sen köra på sen sova i bilen osv hahah sen alla wall mart stoppen 15 pers stor handlar  tillsammans rätt rolig upplevelse alla blickar alla skumma upplevelser med frysboxarna så mycket random saker hahah jag saknar det redan;)
I dag kom syrran nice:D Shopping blev det haha ja jag har precis varit i usa.. I morgon blir det nog någon trip någonstans :) Aja ska sluta svamla hoppas ni har det bra dom här sista dagrna på lovet!
Fina brudar
(linnea,julia,anna)
ja o emma!!!

mobilbildertajm!








Sötaste Vera♥

p.a.n.i.k

15 dagar kvar i frihet:s svar nej, jag kommer inte överleva skolstarten..
Okidoki, ska försöka att inte deppa ihop över det nu, ska nätshoppa lite i stället. Kan nju kanske visa er vad det blev lite senare:)
Ock för att ge er en uppdatering om min dag så kom jag precis hem från fiskaffären, Simon har köpt akvarium och ville ha company när fiskarna skulle inhandlas. Såg massor med söta små Nemo-fiskar:D


Försökte se galen ut på ögonen.. + att ni kan se min nya hårfärg på bilden:D

Tycker den här fisken var så ful att den förtjänade att bli fångad på bild:) Mina Nemosar ville inte leka fotomodeller idag tyvärr:/

Collage från U.S.A

Lite bilder från usa finns en hel del men ska försöka bjuda er på en del! Hoppas jag snart får tid att skriva lite längre om resan osv ;) I morgon ska jag upp och möta syrran! Kommer troligtvis bli tufft har nämligen sovit 12 dom dagarna jag varit hemma heheh jet lagad.. sen sov jag grymt lite på resan 2-4h varje natt bra hahah!! Men det var grymt så ? :P Aja time to sleep now so good bye
Helikopter över grand Canyon!
Mat!
Disney land
Las vegas!
Grand cayon!!!

RSS 2.0